Eventpagina

Discolicious

Het Ars Musica Orkest prestenteert... DISCOLICIOUS

Na het succes van 'Don't stop the musical' bouwt het Ars Musica Orkest opnieuw een feestje in de Eskimofabriek! Maar dit keer blijf je gegarandeerd niet op je stoel zitten. De muzikanten en zangers van het Ars Musica Orkest nemen je met hun live performance immers mee naar het gouden tijdperk van de disco.

DISCOLICIOUS - glitter, glamour and dancing shoes

Discoballen, LED-wall, dansvloer, disco moves en -outfits maar ook heerlijke drinks & bites zorgen voor een 'disco & delicious' totaalervaring. Kortweg... Discolicious! 
 
Met muziek van 'The Queen of Disco' Donna Summer, maar ook van Earth, Wind & Fire, ABBA,... en nog vele andere sta je in no time on 'Fire'. Doe je het liever wat rustiger aan? Ook daar wordt voor gezorgd! Reserveer dan gewoon een plaatsje aan één van de meer comfortabele zitplaatsen en geniet met jouw gezelschap en met een drankje in de hand van dit sfeervolle live spektakel.  

Voorstellingen 

Vrijdag 3 mei 

  • Vanaf 17u30: afterwork en préparty met DJ  
  • 20u00: live performance door het Ars Musica Orkest (enkel het concert bijwonen is ook mogelijk)

Zaterdag 4 mei  

  • 20u00: live performance door het Ars Musica Orkest 
  • Afterparty met DJ 

Zondag 5 mei  

  • 15u00 live performance door het Ars Musica Orkest 

Discolicious-tickets

Zitplaatsen, statafels en afterwork-boxen (op vrijdag)

  • Standaardtarief €24,00 (comfortabele zitplaats of statafel met barkruk)
  • Kind <12jaar €18,00 (comfortabele zitplaats of statafel met barkruk)
  • Afterwork-box €155,00 (5 tickets, fles cava, 5 frisdranken, tapasbord & fingerfood, statafel met 5 barkrukken) 

'Discolicious' is niet zomaar een concert. We gaan resoluut voor de totaalbeleving. Live muziek, zang en een heuse licht en geluidsshow door Argon Av. Heerlijke drinks & bites mogen uiteraard niet ontbreken. 

Reserveer hier of via de QR-code alvast een ticket, zodat je in mei aan één van de bistro-tafeltjes of barkrukken kan plaatsnemen om je met een drankje en een hapje te laten meevoeren doorheen deze wervelende show. De voorstelling is zeker ook geschikt voor kinderen en jongeren die houden van live muziek.  

 

Wil jij ook partner worden van Discolicious? 

Om deze droom, dit project te verwezenlijken zijn we, daar Ars Musica werkt zonder enige vorm van subsidiëring, op zoek naar partners die mede in Ars Musica en in dit concept geloven! We zijn op zoek naar partners die ook van 'Discolicious' een onvergetelijke ervaring willen maken! 

Hoe je partner wordt, ontdek je in ons partnerdossier! Aarzel zeker niet om dit dossier door te sturen naar familie, vrienden, kennissen met een hart voor muziek en creatie! Wie weet neemt één van hen uit persoonlijke of vanuit een bedrijfsnaam graag een partnerrol op zich! 

Hopelijk zijn jullie alvast nieuwsgierig naar wat we voor jullie begin mei opnieuw in petto hebben en zien we elkaar tijdens één van de voorstellingen! 
 

Onze enthousiaste partners