Eventpagina

Don't stop the musical

Ars Musica Projects

Een eigen festival 'Ars Musicafest' organiseren, de Eskimofabriek omtoveren tot een Franse bistro met aangepaste wijnen, champagnes en uiteraard Franse Chansons tijdens 'Une Belle Histoire', een eigen griezelmusical 'Kasteel Gruwelsteyn' produceren en regisseren... Bij Ars Musica zitten we niet verlegen om af en toe eens uit te pakken met een groots project. 

Terug van weggeweest

Na enkele jaren gedwongen corona-stilte zijn we met 'Don't stop the musical' weer helemaal terug van weggeweest. 
Tijdens deze voorstelling word je verwend met enkele parels uit de geschiedenis van de musical. We kozen als setting opnieuw voor de voormalige Eskimofabriek die we dit keer transformeren tot een gezellige theaterfoyer. 

Het Ars Musica Orkest, met solisten en backings, staat in voor de muzikale orkestratie, de dansers van Dancepointe  maken met hun dansacts de musicalervaring helemaal compleet. Als een muzikale achtbaan dendert deze voorstelling langs heel wat gekende (en minder gekende) musicalsongs.  

'Don't stop the musical' is geen concert, geen dansvoorstelling of musical. Het is het allemaal in één. We gaan resoluut voor de totaalbeleving. Live muziek, zang én dans, een heuse licht en geluidsshow door Argon Av en heerlijke dranken en tapas in een sfeervol kader door de Vriendenkring en helpers van Ars Musica. 

Reserveer hier of via de QR-code alvast een ticket, zodat je in april aan één van de bistro-tafeltjes kan plaatsnemen om je met een drankje en een hapje te laten meevoeren doorheen deze wervelende show. De voorstelling is zeker ook geschikt voor kinderen en jongeren die houden van live muziek.  

Onze enthousiaste partners

 

Wil jij ook partner worden van #DSTM? 

Om deze droom, dit project te verwezenlijken zijn we, daar Ars Musica werkt zonder enige vorm van subsidiëring, op zoek naar partners die mede in Ars Musica en in dit concept geloven! We zijn op zoek naar partners die ook van 'Don't stop the musical' een onvergetelijke voorstelling willen maken! 

Hoe je partner wordt, ontdek je in ons partnerdossier! Aarzel zeker niet om dit dossier door te sturen naar familie, vrienden, kennissen met een hart voor muziek, dans en creatie! Wie weet neemt één van hen uit persoonlijke of vanuit een bedrijfsnaam graag een partnerrol op zich! 

Uiteraard is een ticketje kopen voor de voorstelling ook altijd een uitstekend idee!! En voor wie helemaal uit de bol wil gaan... Vrije donaties kunnen altijd via onze crowdfundpagina 

Hopelijk zijn jullie alvast nieuwsgierig naar wat we voor jullie eind april in petto hebben en zien we elkaar tijdens één van de voorstellingen! 
 

PDF icon Partnerdossier.pdf (32.48 MB)