Kerstconcert

Best time of the year

Za 23 en ma 25 december

De leerlingen van de Muziekschool Ars Musica laten jullie ook dit jaar weer genieten van een sfeervol kerstconcert. Ze worden bijgestaan door het jongerenkoor Glissando en het kamermuziekensemble Dragidoro, beiden ontstaan binnen Ars Musica.

Alle deelnemende leerlingen vormen een groot koor en worden begeleid door het Ars Musica orkest. Hierbij besteden we niet enkel aandacht aan de ‘samenzang‘ maar gaan we ook voor de meerstemmigheid. Niet evident voor jonge kinderen maar we gaan graag de uitdaging aan! Kerst met Ars Musica... ongetwijfeld de beste tijd van het jaar!

Maar liefst drie concerten staan er op het programma. Op zaterdag 23/12 om 15u en 19u en op maandag 25/12 om 19u. Ideaal om na het kerstmenu met familie of vrienden nog even na te genieten bij een fijn concert. 

De Vriendenkring Ars Musica zorgt opnieuw voor een natje en een droogje. Zodat gezellig bijpraten vooraf of nadien zeker een aanrader is!  

Tickets reserveren kan door de gewenste link aan te klikken. Tickets kosten 12 euro, kinderen jongeren dan 12 jaar en niet deelnemende leden van Ars Musica betalen 2 euro. Leerlingen die deelnemen dienen uiteraard géén plaats te reserveren! Tijdens de pauze kan je je ticket inruilen voor een kleine attentie. 

Tickets concert zaterdag 23 december 15u - UITVERKOCHT

Tickets concert zaterdag 23 december 19u - UITVERKOCHT

Tickets concert maandag 25 december 19u 

 

De deelname van je dochter/zoon bevestingen kan via deze link: (niet-)deelname leerlingen (ook graag invullen indien je kind niet deelneemt).

De infobrief en de brief ivm de repetities kan je hieronder downloaden.