Let it snow!

22 & 23 december

Een sledetocht doorheen 20 jaar Ars Musica kerstconcerten

Op 22 & 23 december is het zover... Dan staan de leerlingen van Ars Musica op de planken. Een toonmoment waarbij Kleuters, Voorbereidende jaren, AMV-groepen, Glissando en Zangstudio het beste van zich laten horen!

Voor onze jonge muzikanten is het een hoogtepunt om voor mama, papa, oma en opa,... op te treden. Wekenlang oefenen tijdens de les, de generale repetitie (za 22/12) en de spanning voordien, de ontlading bij het applaus. Als een échte muzikant op dat grote podium. Daar draait het voor kinderen uiteindelijk toch allemaal om. En dàt proberen we met Ars Musica ook nu weer te verwezenlijken.

De leerlingen nemen jullie mee doorheen 20 jaar kerstconcerten met Ars Musica en laten enkele gekende en minder gekende, maar stuk voor stuk sfeervolle kerst- en winternummers op jullie los.

In de foyer zal de Vriendenkring opnieuw klaarstaan met een hapje en een drankje. Gezellig napraten en kennismaken met andere Ars Musica ouders en leerlingen is dus zeker en vast mogelijk.  

Tickets reserveren kan door hieronder de gewenste link aan te klikken. Tickets kosten 10 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar en niet-deelnemende leden van Ars Musica komen gratis maar moeten wel een ticket te reserveren!  

Leerlingen die deelnemen dienen uiteraard géén ticket te reserveren! 

Tickets concert zaterdag 22 december 18u30 UITVERKOCHT

Tickets concert zondag 23 december 11u UITVERKOCHT 

Tickets concert zondag 23 december 15u: UITVERKOCHT

Om praktische redenen vragen wij om via onderstaand formulier door te geven aan welke voorstelling(en) je kind deelneemt. Ook graag invullen indien je zoon/dochter niet deelneemt. 

Formulier deelname / niet-deelname

De infobrief ivm de conrete afspraken en info over de repetities en de voorstellingen zelf, kan je hieronder downloaden.