Magic in the air

25 & 26 december

Magic in the air... Een totaal spektakel dat alle zintuigen prikkelt

Wie Ars Musica al enige tijd kent, weet dat onze sfeervolle kerstconcerten zowat een vaste waarde zijn tijdens de donkere wintermaanden. Ze staan garant voor een avond of namiddag vol sfeer, melancholie en leuke muziek. Na enkele jaren van afwezigheid, door je weet wel wat, nemen we jullie graag opnieuw mee en dit keer naar een magisch kerstspektakel 'Magic in the air'.

De muzikanten van het Ars Musica Orkest zijn als het ware de rendieren die de Ars Musica leerlingen vervoeren op hun muzikale slee. De leerlingen vormen één groot koor dat jullie op sommige momenten vast en zeker de nodige 'goosebumps' zal bezorgen. Daarenboven laten we jullie ook nog eens genieten een magische special act.

Maar liefst drie concerten staan op het programma. Op zondag 25/12 om 19u en op maandag 26/12 om 15u en 19u. Ideaal om na het kerstdiner met familie of vrienden nog even na te genieten bij een fijn concert! Of hoe donkere winterdagen toch gezellig en sfeervol kunnen zijn...  

De Vriendenkring Ars Musica en helpers staan voor jullie klaar met heerlijke dranken en een vers gebakken frietje! Deze enthousiastelingen toveren de sporthal van de naburige lagere school VBS Braambos, om tot een magische en sfeervolle winterbar! Gezellig bijpraten vooraf of nadien is dus gewoon een must. Weg stress, welkom qualitytime!! 

Tickets reserveren kan via onderstaande link of door de QR-code te scannen. Tickets kosten 18 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar en niet-deelnemende leden van Ars Musica betalen 10 euro. Leerlingen die zelf deelnemen dienen uiteraard géén ticket te reserveren! 

Aan alle Ars Musica-ouders vragen we om praktische redenen via onderstaand formulier door te geven aan welk(e) concert(en) je kind deelneemt. Ook graag invullen indien je zoon/dochter niet deelneemt. 

De brieven ivm de conrete afspraken en info je kan je hieronder downloaden.