Movies on Stage

Live filmmuziek met filmfragmenten op groot scherm

Op 24 & 25 februari komt het Ars Musica Ensemble naar buiten met een nieuw project 'MOVIES ON STAGE'.

Naast fantastische muziek van gekende en minder gekende filmtoppers kan je tijdens dit concert ook genieten van onvergetelijke filmfragmenten. Het licht en geluid is in handen van niemand minder dan ARGON AV, ook voor de projectie kunnen we rekenen op professionele ondersteuning. 

Zak onderuit op je stoel, laat je meevoeren en beleef een ware cinema-ervaring met popcorn, ijsjes, snoep,... Kortom alles wat erbij hoort... Hou je echter meer van de filmfestivalsfeer? Dan zal ook jij op je wenken bediend worden!

Het wordt een leuke, culturele uitstap om met het hele gezin, familie of vrienden van te genieten.  Ook geschikt voor kinderen. 

Ticketprijs €18,00 / Ars Musica leden of kinderen -12 jaar €12,00

Movies on stage @Groenzaal Lange Boomgaardstraat 116 - Gent (parkeren in de parking Reep, ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer).

Tickets kan je eenvoudig bestellen door te klikken op onderstaande linken.

 

Wie het Ars Musica Ensemble een beetje volgt, weet ondertussen dat de muzikanten van alle markten thuis zijn. Kleinkunst, musical, popmuziek, kerst- en nieuwjaarsconcerten, Franse Chansons, klassieke dubbelconcerten,... En af en toe zelfs een buitenlandse concertreis (Kroatië 2015, Tsjechië 2017, Portugal 2019). Een jeugdig en enthousiast ensemble dus dat steeds de eigen grenzen probeert te verleggen.