Muziekkamp 2019 - Volzet

Op amper 3 weken tijd is het muziekkamp volzet! Dat is natuurlijk fantastisch maar ook wel jammer voor wie nog niet inschreef... Wil je toch nog je kans wagen? Schrijf je dan, via het inschrijvingsformulier onderaan, nú nog in zodat je zeker bovenaan de reservelijst komt te staan! Indien er een plaatsje vrijkomt, word je als eerste gecontacteerd!

 

Elk jaar trekken we tijdens de paasvakantie op MUZIEKKAMP. Een heel tof en knotsgek avontuur! Tijdens de voormiddag maken we even tijd om samen te zingen, te musiceren of te acteren om dan in de namiddag en avond de dag verder in te vullen met typische kampspelen: een spannende zoektocht of bosspel, strijdvaardige estafettespelen, een leuke quiz, een dolgedraaide fuif, een gezellig kampvuur,... Niets kan je nog bedenken of het stond wel al eens op het programma tijdens onze kampen! Een onvergetelijke belevenis voor kinderen vanaf 6 jaar (eerste leerjaar). En als we zeggen dat de oudsten al de 18 gepasseerd zijn en nog steeds willen meegaan, dan weet je dat een Ars Musica-kamp zeker op je to-dolijstje moet staan!! Het kamp gaat dit jaar door in Merkenveld te Zedelgem en dit van zondag 14 t.e.m. zo 21 april. Alle info kan je nalezen in de Infobrief muziekkamp (deze kan je onderdaan deze pagina downloaden). 

Inschrijven doe je door deze 3 stappen te volgen:

 

Hieronder vind je alle info die je nodig hebt... Ons Kamparchief met alle foto's van vorige kampen en dé Infobrief muziekkamp 2019!! Be cool, be there!!