Muziekkamp 2021

Elk jaar trekken we tijdens de paasvakantie op MUZIEKKAMP om er een heel tof en knotsgek avontuur te beleven!

Vorig jaar kon het muziekkamp voor het eerst in de Ars Musica-geschiedenis niet doorgaan. Wat iedereen, zowel leerlingen, leiding als kookploeg, verschrikkelijk jammer vond. We organiseerden toen een digitaal muziekkamp maar iedereen weet dat dit niet hetzelfde was... Dit willen we geen tweede keer... dus duimen we keihard dat we dit jaar wél op kamp mogen vertrekken! Noteer alvast de datum in jullie agenda! De kampplaats is reeds gereserveerd en dit van zo 4 tot en met zo 11 april. We trekken naar het Woutershof te Kinrooi!

Tijdens de voormiddag maken we tijd om samen te zingen, te musiceren of te acteren. In de namiddag en avond vullen we de dag verder in met typische kampspelen: een spannende zoektocht of bosspel, strijdvaardige estafettespelen, een leuke quiz, een dolgedraaide fuif, een gezellig kampvuur,... Niets kan je nog bedenken of het stond wel al eens op het programma tijdens onze kampen!

Een onvergetelijke belevenis voor kinderen vanaf 6 jaar (eerste leerjaar). En als we zeggen dat de oudsten al de 18 gepasseerd zijn en nog steeds willen meegaan, dan weet je dat een Ars Musica-kamp zeker op je to-dolijstje moet staan!! 

Alle info (incl. Corona-afspraken) kan je nalezen in de Uitnodiging muziekkamp (die je kan downloaden onderdaan deze pagina). 

Inschrijven doe je door deze 4 stappen te volgen:

  • download de 'Infobrief muziekkamp' (deze vind je onderaan deze pagina) en ontdek er alle informatie
  • vul het inschrijvingsformulier in 
  • vul de medische vragenlijst in 
  • schrijf het juiste bedrag over én vermeld daarbij de correcte mededeling (zie 'Uitnodiging muziekkamp') - de betaling dient pas begin maart te gebeuren

Hieronder vind je alle info die je nodig hebt...  De link naar de foto's van het muziekkamp 2019, ons Kamparchief met alle foto's van vorige kampen en dé Uitnodiging muziekkamp 2021!!

Be cool, be there!! BE PREPARED!!!