Muziekkamp 2022 #nextlevel

Twee jaar op rij moesten we op de valreep ons onvergetelijk muziekkamp annuleren door stijgende coronacijfers. Leerlingen en leiding waren ontroostbaar! Wees er dus maar zeker van dat de leiding en kookploeg nu al staan te springen om op kamp te vertrekken. En we zijn ervan overtuigd dat dit bij jullie niet anders is!!

Pak maar al je koffers want van 3 tot en met 10 april trekken we er terug op uit naar het zonnige en bosrijke Kinrooi! Het wordt een weekje vol muziek maar ook en misschien vooral een weekje vol dolle pret en onvergetelijke momenten! Het kamp staat open voor leerlingen en niet-leden vanaf 6 (1ste leerjaar) t.e.m. 19 jaar.

Reserveer vandaag nog je plaatsje en mis dit knotsgekke kampavontuur niet!

Tijdens de voormiddag maken we tijd voor artistieke en creatieve activiteiten: musiceren, theater, knutselen,... De namiddagen en avonden vullen we in met typische kampspelen: een spannende zoektocht of bosspel, strijdvaardige estafettespelen, een leuke quiz, een dolgedraaide fuif, een gezellig kampvuur. Hiervoor trekken we steeds de buitenlucht in en ravotten en spelen we tot we moe en voldaan ons bed in duiken.

We sluiten deze onvergetelijke week af met een sfeervol afscheidsconcert.

We logeren niet in tenten maar in een zeer verzorgd verblijfscentrum met het nodige comfort. Onze eigen kookploeg tovert steeds de lekkerste gerechten op tafel! 

Oh ja... en niet vergeten... dé kers op de taart... Er is ook steeds een niet te evenaren kampverhaal! Zeg maar dé rode draad doorheen deze dolle week! 

Maar dit jaar is ANDERS!! 

Be ready, be prepared!  We hebben JOUW HULP nodig!! 
Hoe en wat ontdek je door HIER verder te klikken #keuzestress 

Be cool, be there!! 

Alle info kan je nalezen in de 'Infobrief muziekkamp' (deze kan je onderdaan deze pagina downloaden). 

Inschrijven doe je door deze 4 stappen te volgen:

  • download de 'Infobrief muziekkamp' en ontdek er alle informatie
  • vul het inschrijvingsformulier in 
  • vul de medische vragenlijst in 
  • schrijf het juiste bedrag over én vermeld daarbij de correcte mededeling (zie 'Infobrief muziekkamp') - de betaling dient binnen de 2 weken na inschrijving te gebeuren