Muziekkamp 2024

Open je agenda en stip nu al maar de volgende datum aan... Van 31 maart tot en met 7 april kan je niet thuis blijven want dan moet je gewoon mee op muziekkamp! We trekken er dan een weekje op uit naar het zonnige en bosrijke Kinrooi! Het wordt een weekje vol muziek maar ook en misschien vooral een weekje vol dolle pret en onvergetelijke momenten! Het kamp staat open voor leerlingen en niet-leden vanaf 6 (1ste leerjaar) t.e.m.... jaar.

Reserveer vandaag nog je plaatsje en mis dit knotsgekke kampavontuur niet!

Tijdens de voormiddag maken we tijd voor artistieke en creatieve activiteiten: musiceren, theater, knutselen,... De namiddagen en avonden vullen we in met typische kampspelen: een spannende zoektocht of bosspel, strijdvaardige estafettespelen, een leuke quiz, een dolgedraaide fuif, een gezellig kampvuur. Hiervoor trekken we steeds de buitenlucht in en ravotten en spelen we tot we moe en voldaan ons bed in duiken.

We sluiten deze onvergetelijke week af met een sfeervol afscheidsconcert.

We logeren niet in tenten maar in een zeer verzorgd verblijfscentrum met het nodige comfort. Onze eigen kookploeg tovert steeds de lekkerste gerechten op tafel! 

Oh ja... en niet vergeten... dé kers op de taart... Er is ook steeds een niet te evenaren kampverhaal! Zeg maar dé rode draad doorheen deze dolle week! 

Alle info kan je nalezen in de 'Infobrief muziekkamp' (deze kan je onderaan deze pagina downloaden). 

Inschrijven doe je door deze 4 stappen te volgen:

  • download de 'Infobrief muziekkamp' en ontdek er alle informatie
  • vul het inschrijvingsformulier in 
  • vul de medische vragenlijst in 
  • schrijf het juiste bedrag over én vermeld daarbij de correcte mededeling (zie 'Infobrief muziekkamp') - de betaling dient binnen de 2 weken na inschrijving te gebeuren