Santa's party

21 & 22 december

Kerst met Ars Musica... steeds een muzikaal festijn!

De leerlingen van de Muziekschool Ars Musica laten jullie ook dit jaar weer genieten van enkele sfeervolle kerstconcerten. De gastheren van de avond zijn de jongens van het Verloren Akkoord

Aan dit concert nemen zowel de kleuters, de leerlingen van de voorbereidende jaren en AMV-jaren als de leerlingen van de Zangstudio en Pop_up band deel. Ze vormen één groot koor en worden begeleid door het Ars Musica Orkest.

Maar liefst drie concerten staan er dat weekend op het programma. Op zaterdag 21/12 om 19u en op zondag 22/12 om 15u en 19u. Laat je onderdompelen in een magische en swingende kerstsfeer en kom genieten met de hele familie! 

De Vriendenkring Ars Musica zorgt opnieuw voor een natje en een droogje! Deze enthousiastelingen toveren de sporthal van de naburige lagere school VBS Braambos, om tot een gezellige en sfeervolle winterbar! Gezellig bijpraten vooraf of nadien is dus gewoon een must. Weg stress, welkom qualitytime!!

Tickets reserveren kan door hieronder de gewenste link aan te klikken. Tickets kosten 12 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar en niet-deelnemende leden van Ars Musica betalen 2 euro.

Leerlingen die deelnemen dienen uiteraard géén ticket te reserveren! 

Tickets concert zaterdag 21 december 19u00 

Tickets concert zondag 22 december 15u00 - UITVERKOCHT

Tickets concert zondag 22 december 19u00

Aan alle Ars Musica-ouders vragen we om praktische redenen via onderstaand formulier door te geven aan welk(e) concert(en) je kind deelneemt. Ook graag invullen indien je zoon/dochter niet deelneemt. 

Formulier deelname / niet-deelname

De brieven ivm de conrete afspraken en info je kan je hieronder downloaden.