Workshops

Daar zit muziek in!

SCHOOLJAAR 2019 - 2020

Via muzikale verhalen, bewegen op muziek, zingen, kennismaken met instrumenten, muziek uit verschillende werelddelen, knutselen met verschillende materialen,... gaan we samen met je kind op reis doorheen de wondere wereld van de muziek!! 

Ontdek onze interessante workshops en muziekkampen hier...

extra INFO i.v.m. COVID-19

We volgen alle vooropgestelde maatregelen nauw op en zorgen ervoor dat de kampjes correct zullen voorlopen. De voorzieningen zullen er zijn volgens wat aangeraden wordt; de groepen zullen meer verspreid worden in kleinere aantallen met meerdere leerkrachten. 

Mochten de kampjes door de maatregelen niet kunnen doorgaan, dan zorgen we ervoor dat het eventueel betaalde inschrijvingsgeld teruggestort wordt. We hopen dat we hier binnenkort meer duidelijkheid rond krijgen.

ZOMERVAKANTIE

Kinderspel

Pak je koffers en neem het vliegtuig naar Algerije. Maak een tochtje met de gondel in Venetië. Kijk hoeveel mensen er in de trein van Tokio passen. Reis samen met ons de wereld rond van de Himalaya tot in het Amazonewoud!

Leeftijd: 6 t.e.m. 12 jaar
Prijs: 70 euro (lid) - 80 euro (niet-lid)
Wanneer: 17 t.e.m. 21 augustus te ZELZATE
               24 t.e.m. 28 augustus te WONDELGEM

Meer info & inschrijven
 

Klank en spel

Maak kennis met kabouter Korsakov en meneer Wattman, de glimworm. Ze wonen in het fijne kabouterbos. Maar op een dag beslist de dappere kabouter om het bos te verlaten. Ga mee op een avontuurlijke ontdekkingstocht!

Leeftijd: 3 t.e.m. 5 jaar
Prijs: 70 euro (lid) - 80 euro (niet-lid)
Wanneer: 17 t.e.m. 21 augustus te ZELZATE
               24 t.e.m. 28 augustus te WONDELGEM

Meer info en inschrijven

Musical

Hou jij ook zo van acteren, zingen, dansen!? Leer de kneepjes van het vak en wordt een echte musicalster! Aan het einde van de week presenteren we onze musical voor het grote publiek.

Leeftijd: 6 t.e.m. 15 jaar
Prijs: 70 euro (lid) - 80 euro (niet-lid)
Wanneer: 17 t.e.m. 21 augustus te WONDELGEM
               24 t.e.m. 28 augustus te ASSENEDE

Meer info & inschrijven

POP_up band

Een hele week popmuziek spelen en opnemen in de studio! Een superleuke week die uiteraard niet voor beginnende muzikanten is voorzien: enige muzikale voorkennis is dus vereist. 
Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Leeftijd: 10 t.e.m. 20 jaar
Prijs: 75 euro
Wanneer: 17 t.e.m. 21 augustus te ASSENEDE

Meer info en inschrijven